Tämä lihaskunnon, liikkuvuuden ja lihashuollon tehopaketti sisältää kaksi loistavaa kahdeksan viikon verkkokurssia. 

Kurssit ovat käytettävissäsi 180 vuorokautta kursseille ilmoittautumisestasi, joten voit hyvin aloittaa harjoittelun alusta kahdeksan viikon jälkeen.

Kurssien opetuskieli on suomi.

Runner's Care Online

Runner's Care Online kurssilla keskitytään liikkuvuuden ja lihashuollon kehittämiseen. Kurssi soveltuu sekä juoksijoille että muille lihaksistaan huolta pitäville kuntoilijoille!

Runner's Care Online kestää kahdeksan viikkoa ja koostuu yhteensä 16 monipuolisesta harjoituksesta. Harjoitukset kestävät teemasta riippuen noin 15-40 minuuttia.

Tilauksen jälkeen sinulle aukeaa pääsy ensimmäisen viikon harjoituksiin. Tämän jälkeen uusia harjoituksia aukeaa aina viikoittain kurssin päättymiseen asti.

Runner's Core Online

Runner's Core -harjoituksissa keskitytään juoksijan lihaskuntoharjoitteluun, kehonpainoharjoitteluun, liikkuvuuteen, vartalonhallintaan ja lihashuoltoon - nyt myös verkossa!

Runner's Core Online kestää kahdeksan viikkoa ja koostuu yhteensä 12 harjoituksesta ja kahdesta vaihtoehtoisesta alkuverryttelystä.

Joka toinen viikko ohjelmassa on yksi noin 30 minuuttia kestävä harjoitus, ja joka toinen viikko kaksi noin 15 minuuttia kestävää harjoitusta. Jokaista harjoitusta ennen kannatta tehdä jompi kumpi alkuverryttely, jotta lihakset ovat lämpimiä varsinaisen harjoituksen alkaessa.

Tilauksen jälkeen aukeaa pääsy alkuverryttelyihin ja ensimmäisen viikon harjoituksiin. Tämän jälkeen uusia harjoituksia aukeaa aina viikoittain kurssin päättymiseen asti.

Maksutavat

Voit maksaa kurssin suoraan luottokortilla.

Mikäli haluat käyttää maksamiseen liikuntaetuja, toimi seuraavasti: 

  1. Ilmoittaudu mukaan kurssille, mutta maksun sijaan kirjoita COUPON-kenttään koodi LIIKUNTAETU
  2. Maksa kurssi täältä löytyvien ohjeiden mukaisesti Runner's High Oy:lle: Ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen

Ilmoittautuminen on sitova, tutustu käyttö-, toimitus- ja peruutusehtoihin täällä.

Mukavia treenihetkiä!

Lisätiedot ja kysymykset sähköpostitse osoitteeseen valmennus@runhigh.fi

Tilaa molemmat kurssit samassa paketissa

Runner's Care Online ja Runner's Core Online maksavat erikseen tilattuina normaalintaisina 49 € per kurssi. Tilaa tämä tehopaketti ja säästä!